XXL Fitnes Centar & Health & Fitness event

xxl fitnes centar zagreb Health and Fitness

XXL Fitnes Centar prošle je subote, 26. 05. 2018., sudjelovao u Health & Fitness event-u koji se održao u Avenue Mallu Zagreb.

U suradnji XXL Fitnes Centra s Avenue Mall Zagreb i Sport Vision Hrvatska, posjetitelji su se u Health&Fitness zoni mogli okušati u raznim fitness izazovima. Osim toga mogli su osvojiti vrijedne nagrade i shoppingirati uz odlične popuste u sportskim trgovinama kao i u trgovinama zdrave prehrane.

Health & Fitness kutak

Health & Fitness kutak smjestio se u prizemlju Avenue Malla i omogućio posjetiteljima mnoštvo edukacije i zabave. Edukacija i zabava trajala je od 17:00 pa sve do 20:00 sati.

U Farmacia kutku mogla se obaviti analiza tijela, a sve je popratila i nutricionistica koja je posjetitelje konzultirala o namirnicama koje su najbolje za njihovu prehranu.
U bio& bio kutku moglo se saznati sve o pripremi zdravih obroka, idealnih za sportaše, zaposlene te osobe slabijeg imuniteta.

S obzirom na to da se bliži ljeto i pripreme tijela za plažu su u punom jeku, naši treneri XXL1 Fitnes Centra uputili su posjetitelje kako pravilno izvoditi vježbe te ih usmjerili na vježbe koje su prilagođene njihovim željama i potrebama.

Osim male škole fitnessa, XXL je organizirao i mini natjecanja u kojima su mogli sudjelovati svi, bez obzira na kondiciju i iskustvo.

Muškarci su se mogli okušati u sunožnom preskakanju vijače, dok je nježniji spol odrađivao čučnjeve po principu “as many as possible” u 60 sekundi.

Za najuspješnije u svakoj kategoriji XXL Fitnes Centar pripremio je članstva u XXL1 Fitnes Centru, kako bi natjecatelji mogli nastaviti svoje pripreme za ljeto.

 

XXL Fitnes Centar zahvaljuje se Sport Visionu i Avenue Mallu Zagreb na ugodnoj suradnji.

Za sve koji su ovaj Health&Fitness event propustili, imamo dobre vijesti. U pripremi je novi fitness event u kojem ćete  dobiti još jednu priliku za okušati se u izazovima i osvojiti super nagrade.
Do tada nas pratite a u nastavku pogledajte kako je bilo u Avenue Mallu.

Vaš XXL, jednostavno najveći!