Ispunite obrazac online i uštedite troškove upisnine !

 

Datum rođenja

Vrsta usluge

Datum upisa

Kako ste saznali za nas

[recaptcha]

① Članarina se plaća unaprijed, po važećem cjeniku, koji je istaknut na vidljivom mjestu centra.
② Član ima pravo korištenja centra na način, koji je odabrao prilikom upisa.
③ Pri upisu član dobiva iskaznicu na svoje ime, koja je neprenosiva, te se putem iste vodi evidencija dolazaka i uplata, a istu je član dužan pokazati na zahtjev osoblja centra.
④ Član je suglasan da opremu, svlačionice, tuševe, parkirališta ili okolinu centra koristi na vlastitu odgovornost, kao i da na vlastitu odgovornost sudjeluje u bilo kojoj aktivnosti, tečaju, programu, osobnom treningu ili nekom drugom trenutno ili ubuduće dostupnom programu.
⑤ Član je suglasan da je svojevoljno pristupio aktivnostima u centru i korištenju opreme i objekta pod pretpostavkom rizika od ozljeđivanja ili zadobivanja bilo kakvih bolesti ili zdravstvenih stanja proizašlih upotrebom aktivnosti u centru, te moguće štete koja bi mu se mogla dogoditi.
⑥ Član je upoznat, da bi se trebao savjetovati s njegovim liječnikom, te obaviti sistematski pregled, prije pristupanja korištenju usluga i opreme centra.
⑦ Član je suglasan i upoznat s činjenicom, da uposlenici i predstavnici centra nemaju iskustva u dijagnosticiranju pregledu i tretiranju bilo kakvih medicinski stanja. Nadalje, član se slaže da neće koristiti centar u slučaju bilo kojeg medicinskog stanja koje uključuje otvorene rane, ozlijede, infekcije, bolesti i nemogućnost održavanja osobne higijene.
⑧ Član je suglasan da će se pridržavati svih pravila, odredbi i cjenika, koje je postavio centar, a koje je centar dužan istaknuti na vidljiva mjesta u vidu kućnog reda i cjenika, koji će propisati cijene i pravila korištenje prostora u i oko centra, kao i opreme.
⑨ Član je upoznat da centar ne odgovara za gubitak ili krađu osobnih stvari.
⑩ Član pri upisu plaća upisninu, a u slučaju gubitka članske iskaznice plaća 50,00 HRK za izradu nove.
⑪ Sport prima zadržava pravo da u bilo koje vrijeme promijeni satnicu rada centra, program ili uslugu, uslugu isključi iz programa ili promijeni cijenu usluge.
⑫ Osoblje centra, dužno je upoznati člana s pravilnim korištenjem opreme, a na zahtjev člana stručna osoba će izraditi program korištenja opreme, kao i individualni program treninga za člana.

Prihvaćanjem ove izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka smatra se da ste suglasni s obradom istih.
Ustupljeni osobni podaci će biti obrađeni u svrhu izdavanja kartica za korištenje XXL Fitnes Centra, administraciju te upravljanje uslugama i marketinške svrhe (slanje newslattera i ostalih promotivnih e-mailova vezanih uz ponudu i promidžbene materijale o proizvodim i uslugama XXL Fitnes Centra).
Obvezujemo se pridržavati propisa o zaštiti osobnih podataka i čuvati povjerljivost svih prikupljenih informacija i podataka.
Vaši osobni podaci koji su prikupljeni kao obavezni prilikom pristupanja Udruzi bit će trajno pohranjeni u arhivi neaktivnih članova i nakon prekida Vašeg članstva. Ostali osobni podaci koji nisu obavezni za pristupanje Udruzi prikupljeni prilikom pristupanja Udruzi bit će izbrisani 6 mjeseci nakon prekida Vašeg članstva u Udruzi.
U bilo kojem trenutku možete zatražiti uvid u Vaše osobne podatke, izmjenu podataka ili zatražiti trajno brisanje Vaših osobnih podataka iz baze.

PROČITAO SAM I SLAŽEM SE S UVJETIMA