Česta pitanja

Svoja pitanja možete poslati putem mail adrese: info@fc-xxl.hr

1. Jesu li sauna, power plate i grupni programi uključeni u članarinu?

Da, sauna i power plate su uključeni u sve vrste članarina.

2. Da li je moguće plaćanje karticama?

Da, može se platiti svim vrstama kartica.

3. Gdje mogu besplatno parkirati kada dolazim u XXL?

Parking se plaća samo ako želite parkirati unutar velesajma. Besplatno parkiranje moguće je ispred rampe kod ulaza ZAPAD 3, ako idete u XXL1. Također, na parkingu JUG 4, pored XXL2 fitnesa, imate 2 sata besplatnog parkiranja (rampa s desne strane paviljona br. 10).

4. Mogu li besplatno odraditi probni trening prije upisa?

Ne, prvi probni trening nije besplatan, plaća se 50,00kn, ali vam za taj iznos umanjujemo prvu članarinu prilikom upisa u XXL.

5. Da li trebam ponijeti svoju prostirku na trening?

Ne, nije potrebno nositi svoje rekvizite na trening, osim čistih tenisica i, osim ako želite vježbati na vlastitoj prostirci. Svi rekviziti koji vam trebaju nalaze se u XXL dvoranama za grupne fitnes programe, a na raspolaganju vam je i ormarić s ključem za osobne stvari.

6. Postoji li stručna osoba koja će mi pomoći prilikom treninga?

U XXLu su vam, za vrijeme cijelog radnog vremena teretane, na raspolaganju naši treneri, čiji je posao da pomažu i savjetuju sve članove, a naročito one koji su novo upisani i koji nemaju iskustva s treninzima.


7. Da li mogu krenuti na grupne treninge kao početnik?

Da, možete, naši grupni programi osmišljeni su tako da se, uz određene modifikacije vježbi, lako prilagode i početnicima i naprednim vježbačima.

8. Imam li pravo na popuste u Proteini.si kao član/ica XXLa?

Da, potrebno je samo pokazati osobnu iskaznicu i člansku iskaznicu XXL fitnes centra.

9. Da li uplatom članarine u XXL 2 imam pravo koristiti i XXL 1?

Ne. Članovi XXL2 fitnesa koji žele koristiti i fitnes XXL1, mogu ga koristiti uz nadoplatu u iznosu od 100,00kn. Nadoplata za korištenje XXL1 fitnesa uplaćuje se na recepciji XXL1 fitnes centra. S obzirom na to da je nadoplata za korištenje XXL1 fitnes centra vezana uz članarinu uplaćenu u XXL2 fitnesu, ona vremenski vrijedi  isto do kada i članarina u XXL2 fitnesu tj. 30 dana od dana uplate članarine u XXL2 fitnesu.

10. Da li uplatom studentske članarine imam pravo dolaziti i nedjeljom?

Da, studenti, đaci i umirovljenici koji su uplatiti studentsku članarinu do 15h, smiju dolaziti nedjeljom od 15-22h, jer nedjeljom XXL ne radi u jutarnjim satima.

11. Da li imate mjesto za bicikle u XXL-u?

Ne, nemamo posebno mjesto za spremanje bicikala unutar XXLa, ali ga možete vezati na katu, pored XXL-a 1.

12. Mogu li svoju članarinu staviti u mirovanje?

Sve članarine moguće je staviti u stanje mirovanja dva puta godišnje na razdoblje od 10 dana. Za mirovanje članarine molimo vas da nazovete recepciju XXLa u kojem ste član/ica.