FULL DANCE WORKOUT

Trening

Nije bitno kako vježbate, dokle god vježbate! Svatko je jedinstven i svatko ima svoj stil. Dizanje teških utega i trčanje na traci nisu svima omiljeni način vježbanja. Ako je ples vaša strast, ovaj trening je odličan izbor.

Full Dance Workout se sastoji od plesnog zagrijavanja i isplesavanja različitih plesnih stilova uz glazbenu podlogu latino, mtv, hip hop, jazz ritmova.
Naglasak je na dobroj zabavi i visoko aerobnoj aktivnosti uz elemente pokreta snage i fleksibilnosti.

Ovaj trening, osim što je dobar način vježbanja i mršavljenja, izuzetno je zdrav zbog svojih plesnih elemenata. Može povećati snagu vašeg mozga, poboljšati vašu perspektivu, proširiti vaš krug prijatelja i zaštititi vaše najvažnije organe… čak i ako nemate ritma.

Ako ste se ikad zapitali zašto automatski počinjete udarati nogama ili se na drugi način kretati u ritmu kada po drugi put čujete neku pjesmu, postoji odgovor. Istraživanja pokazuju kako je to instinktivni odgovor našeg tijela na glazbu, automatski sinkroniziramo vlastite pokrete s glazbom. Instinktivni odgovor našeg tijela započinje u našem mozgu, gdje glazbene vibracije potiču sklopove koji nas “tjeraju” na pokret. Ti isti sklopovi isprepliću se s komunikacijskim i memorijskim sklopovima našeg mozga zbog čega pjesme mogu izazvati i emocionalne reakcije.
Čak su i primitivne kulture koristile ritmičke pokrete kako bi se izrazile, a dokazano je i kako ptice i pčele koriste ples kao sredstvo komunikacije.

Prednosti Full dance workout treninga

Općenito svi plesno-orijentirani fitness treninzi poboljšavaju kardiovaskularnu izdržljivost. Različitim stilovima plesa možete utjecati na različite skupine mišića. Plesnim fitness treningom naglašava se jezgra tijela i donji mišići, dok neke vrste plesnog fitnessa naglašavaju prsa, ramena i ruke.
Sve u svemu, svaka vrsta plesa će tonirati vaše cijelo tijelo, smanjiti višak kilograma, poboljšati kardiovaskularnu izdržljivost i povećati fleksibilnost, ravnotežu i koordinaciju.

Full dance workout program pogodan je za sve dobne skupine, bez obzira na razinu fizičke spremnosti.

Prednosti
  • Poboljšava fleksibilnost
  • Smanjuje rizik od kardiovaskularnih  bolesti
  • Povećava razinu energije
  • Poboljšava memoriju
  • Sagorijeva kalorije
Pridruži se

Galerija

Slični treninzi

ZUMBA
Cardio Plesni fitness

ZUMBA

Latino ritmovi i jednostavni pokreti stvaraju jedinstveni fitness program koji će vas jednostavno oduševiti.

TWERK & WORK
Plesni fitness

TWERK & WORK

Inovativan način da ostanete u formi, kombinirajući sexy dinamičku plesnu koreografiju s fitnes elementima.

PULS
Cardio Intervalni

PULS

PULS trening snažno utječe na opću transformaciju organizma, kako funkcionalno tako i morfološki.