LIFT & PUMP

Trening

LIFT & PUMP trening je bez koreografije i plesnih koraka…prepustite se snazi svoga tijela i dosegnite granice za koje ste mislili da su nedostižne.

LIFT & PUMP je „2 u 1″ grupni trening koji ima jasan cilj. Jedinstveni je trening za razvoj snažne izdržljivosti i izgradnju mišića koji se izvodi sa šipkom i utezima u trajanju od 55 minuta.

Intenzitet treninga lako je dozirati, jer svaki vježbač zasebno, uz preporuku voditelja programa, određuje kilažu s kojom je spreman trenirati. Tijekom treninga radi se sa svim većim mišićnim skupinama (ruke, noge, leđa, ramena, trup, prsa) te je prisutna konstantna izmjena tempa vježbanja.

Ovakav trening je izazov za tijelo i odličan način za otkrivanje snage uma. Konstantnim pomicanjem granica i uspješnim napredovanjem, uz fizičku snagu, razvijate i mentalnu snagu. Postavljajući iz tjedna u tjedan nove osobne rekorde, svakim danom osjećat ćete se sve bolje. Trening snage povezan je sa smanjenim simptomima anksioznosti i depresije, kao i s poboljšanim samopoštovanjem.

LIFT & PUMP – vježbe s utezima

Vježbe s utezima i težinom smatraju se pravim izborom za povećanje gustoće kostiju i jačanje tetiva i ligamenata čime se smanjuje rizik od prijeloma, lomova i ostalih ozljeda. Također imaju pozitivan utjecaj na smanjenje rizika od osteoporoze i smanjenje bolova u leđima.

Trening “pumpanja” sastoji se od podizanja težine u velikom broju serija i ponavljanja istih s kratkim vremenom odmora. Cilj je povećati rast mišića i ovo je dobar pokazatelj je li vaše tijelo u povoljnom stanju za rast mišića. Najjednostavnije objašnjeno, “pumpanjem” se oslobađa dušikov oksid te olakšava opuštanje glatkih mišića koje povezuju krvne žile, šireći volumen krvne žile. Kako se volume širi, povećava se protok krvi. Krvna plazma je primarni kanal kroz koji se hranjive tvari isporučuju do mišića. Zbog tog se procesa “pumpanjem” dolazi do zavidne mišićne mase.

Jedna od prednosti ovog treninga je razvoj snažne izdržljivosti odnosno učvršćivanje i definicija mišića. Ako tražite ‘zamjenu’ za teretanu tada je LIFT&PUMP idealan trening za vas!

Prednosti
  • Prilagodljiv intenzitet treninga
  • Učvršćuje i definira mišiće
  • Povećava gustoću kostiju
  • Jača tetive
  • Smanjuje rizika od osteoporoze
Pridruži se

Galerija

Slični treninzi

TRX
Snaga

TRX

TRX je potpuno novi pristup vježbanju. TRX je trening suspenzije ili kako ga nazivaju, viseći…

BOKS
Snaga

BOKS

Boks je jedan od najstarijih, najslavnijih, a ujedno i jedan od fizički najzahtjevnijih sportova na…

LIFT & PUMP
Snaga

LIFT & PUMP

Jedinstveni trening za razvoj izdržljivosti i izgradnju mišića koji se izvodi sa šipkom i utezima…