POWER YOGA XXL2

Trening

Power yoga je sjajan način kombiniranja mentalnih, fizičkih i duhovnih prednosti joge s vježbama visokog intenziteta kojima se ubrzano troše kalorije.

Postoje desetine vrsta, ili škola, yoge. Razvili su se tijekom stoljeća, budući da su razni yogi učitelji razvili vlastite filozofije i pristupe te ih prenosili učenicima koji su ih zatim proslijedili svojim učenicima. U osnovi, svi tipovi joge nastoje postići isti ishod, ujedinjenje uma i tijela i duha, iako se mogu razlikovati u svojoj filozofiji.

Izvornu Power Yogu razvila je i utemeljila Beryl Bender Birch, a sada je prepoznatljiva kao izraz koji se koristi za opisivanje raznih vinyasa stilova, u osnovi vrlo snažnih.  Power Yoga jača vaše tijelo, povećava fleksibilnost i potiče izdržljivost i gubitak kilograma te poboljšava držanje i ravnotežu
Power Yoga je usredotočena na određeni dio tijela ili skupine poza i nastavlja u progresivnom slijedu, od osnovnih poza do naprednijih.

Učinci power yoge

Jedan od učinaka Power Yoge na tijelo je to što se zbog dinamičke prirode mišići brzo zagrijavaju. Također se povećava unos kisika i brzina otkucaja srca. Vježbe i poze u Power yogi osmišljene su kako bi ojačale tijelo i razvili snagu volje onoga tko ih prakticira. Poznato je da vježbe sagorijevaju kalorije, poboljšavaju mišićnu masu, smanjuju masnoće i povećavaju osnovnu razinu metabolizma. Osnova Power yoge su snažne vježbe koje grade mišiće i uzrokuju znojenje. Tijekom izvođenja vježbi, pauze između poza su neznatne tako da se vježbanje izvodi u glatkom toku.

Poze u Pover Yogi stvaraju mišićni ton, koji stvaraju snagu i stabilnost u tijelu. Širenje mišića izdužuje ih i čini tijelo fleksibilnijim. Zbog dinamičke prirode ove vrste yoge, s vremenom možete postići stanje usporedivo s meditacijom. Uz redovito vježbanje Power Yoge prve rezultate možete primijetiti u roku od nekoliko tjedana.

Osnovna stvar kod svake vrste yoge je disanje. Bez obzira na vašu razinu i vrstu vježbanja, yoga počinje disanjem. Pravilno disanje će vam pomoći zadržati ritam tijekom vježbanja, spoznati svoje granice i održavati dobre navike. Kada vaše disanje i vaše poze budu u savršenoj sinkronizaciji, doista ćete osjetiti moć power yoge.

Prednosti
  • Poboljšava fleksibilnost
  • Štiti kralježnicu
  • Regulira krvni tlak
  • Smanjuje razinu šećera u krvi
  • Održava živčani sustav
Pridruži se

Galerija

Slični treninzi

PULS
Cardio Intervalni

PULS

PULS trening snažno utječe na opću transformaciju organizma, kako funkcionalno tako i morfološki.

MORNING MIX
Cardio

MORNING MIX

Morning mix je trening uz koji ćete se razbuditi i svježe, relaksirano te kvalitetno započeti…

FAT BURNING
Cardio

FAT BURNING

Aerobni trening koji se sastoji od kombinacija dinamičnih vježbi i koreografija koje je lako pratiti.