XXL Reebok class – ISPROBAJ REEBOK TENISICE

Iako se možda čini ekonomično i praktično koristiti isti par tenisica za šetnju, trčanje na otvorenom i teretanu, u praksi to zapravo i nije točno.  Prvenstveno, za teretanu uvijek morate imati čisti par tenisica što baš i neće biti moguće ako ste prije toga u istima trčali na otvorenome. Nadalje, podloga u vašoj teretani nije jednaka kao i na otvorenom, kao i pritisak koji vaše tenisice trebaju podnijeti prilikom šetnje ili trčanja na travi tj. traci u teretani.

Kvalitetan par tenisica može napraviti veliku razliku u kvaliteti tvog sata provedenog u fitnessu, a osim toga, korištenje posebnog para tenisica samo za teretanu, produžit ćete njihov vijek trajanja.

XXL Fitnes Centar je u suradnji sa Reebook Hrvatska za svoje članove organizirao grupni trening na kojem će svi prisutni imati priliku testirati najnovije REEBOK SPEED TR FLEXWEAVE tenisice.

REEBOK SPEED TR FLEXWEAVE svestrane su tenisice prilagođene za sport visokog intenziteta. Nadograđene su inovativnom flexweave gornjištem koji povećava trajnost i prozračnost tenisica. Savitljivi utori na srednjem dijelu stopala prilikom svakog treninga osiguravaju ravnotežu i stabilnost, a vanjski gumeni potplat jamči prianjanje uz svaku vrstu podloge.  Reebok speed TR lagane su tenisice sa strateški postavljenom potporom koje će vaš svaki trening učiniti još kvalitetnijim.

 

 

Svoj par REEBOK SPEED TR FLEXWEAVE tenisica možete isprobati u srijedu 17.10.2018. u prostorijama XXL1 Fitnes Centra, na grupnom treningu BOOTIS CORE u 18:00 h.

Osim treninga u najnovijim tenisicama, svi sudionici na poklon će dobiti vaucher za 20% popusta na Reebok Speed TR Flexweave tenisice na online kupnju u Polleo sport internet trgovini .

Broj tenisica je ograničen tako da je potrebna prijava kako biste osigurali svoj par najnovijih REEBOOK tenisica.
Prijave je potrebno poslati na e-mail adresu: stilinovic.iva@gmail.com , a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, članski broj i broj tenisica!

 

Vidimo se!

Vaš XXL, jednostavno najveći!