MARIO VALENTIĆ STIGAO U XXL Fitnes Centar Zagreb!

Uz Pablo budi fit & that’s it

Tko je Pablo?

Pablo je prepoznatljivi lanac ljekarni kojeg čini 30 poslovnica diljem Hrvatske.
S više od 155 stručnih, posvećenih i motiviranih zaposlenika, Pablo ljekarne svakom korisniku osiguravaju cjelovit i personalizirani pristup u prevenciji i rješavanju zdravstvenih problema.

Pablo ljekarne već nekoliko godina za redom provode akciju „Uz Pablo budi fit & that’s it“ , akciju promoviranja zdravog i aktivnog načina života koja građanima omogućuje besplatni program vježbanja uz stručne trenere.

Besplatni program vježbanja

Zaštitno lice akcije koja građane potiče da tjelovježbu uključe u svoju svakodnevicu i životne navike promijene na bolje je poznati trener i promotor zdravog života Mario Valentić.

Mario je osmislio treninge prema Healthy&Fit programu koji će se provoditi kroz dva mjeseca, tri puta na tjedan. Uz Maria će vježbati i treneri Ana Matejak i Mirna Fajdetić.

“Prijavilo se više od tisuću ljudi te je odabrano njih 70 koji će imati priliku sudjelovati na 25 besplatnih treninga koje sam osmislio. Na jednom treningu fokus će biti na mobilnosti i snazi, na drugom ćemo raditi kardio vježbe te one za snažnu izdržljivost, a treći će biti koncipiran kroz razne igre, natjecanja i sl. Sve će se moći pratiti na društvenim mrežama ljekarni Pablo, a cilj nam je ljudima pokazati kako vježbanje integrirati u svakodnevicu da bi im tijelo optimalno funkcioniralo. Svi oni dobili su i opće prehrambene smjernice od nutricionista, jer jako je važno i kako će se ponašati i izvan teretane. Stoga će i njihov napredak biti sjajan pokazatelj da je ovo pravi put do zdravlja”, rekao je Mario za Story.hr.

Sudionici će biti podijeljeni prema stupnju tjelesne spreme, a osim u prostorima XXL Fitnes Centra Zagreb, program će se izvoditi i vani na svježem zraku.

XXL Fitnes Centar Zagreb izuzetno je ponosan što je dio ove hvalevrijedne javne zdravstvene akcije, koja će trajati sve do 09.06., a kako su prošli prvi treninzi pogledajte u nastavku.

 
Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Potrebna polja označena su *